Degustaties

Lente- en herfstdegustatie

Jaarlijks organiseren wij tijdens de maanden april en november onze lente- en herfstdegustatie in het gezelschap van tientallen gereputeerde wijnbouwers. Deze proefdagen vinden plaats in onze historische kelders in de Raamstraat in het centrum van Brugge. Meer dan 250 wijnen staan tijdens deze weekends op de proeftafels.

Wenst u een uitnodiging te ontvangen voor één van onze degustatieweekends of geeft u de voorkeur aan een wijnproefavond op maat?

contacteer ons

Degustaties voor bedrijven

Bedrijven kunnen bij ons terecht voor de organisatie van wijndegustaties voor hun medewerkers of hun klanten, dit steeds onder begeleiding van een ervaren professioneel sommelier. Bij elke proefavond worden minimum 12 wijnen geproefd.

Themadegustaties zoals specifieke wijnlanden of appellaties, unieke druivenrassen, enz. zijn mogelijk. Ook verticale proeverijen van grote wijnen in verschillende jaargangen behoren tot de mogelijkheden. Dit alles kan op educatieve wijze, eerder technisch of volledig ontspannend met een gezellig karakter.

Wij houden steeds rekening met het vooropgesteld budget. Wie wenst kan zijn degustatie uitbreiden met een kaasbuffet of hapjes, al dan niet in samenwerking met een extern cateringbedrijf.

Degustaties voor horeca

Individuele degustaties voor horeca uitbaters of hun medewerkers zijn mogelijk op afspraak. Naast het uitgebreid proeven van de wijnen begeleiden wij u intensief bij het opstellen van uw wijnkaart en bieden u eindeloze mogelijkheden voor uw suggesties of menuwijnen. Dit kan in onze wijnkelders of bij u ter plaatse.

Degustaties voor particulieren

Elke wijnliefhebber of wijnclub kan bij ons terecht voor wijndegustaties. Dit kan voor instapwijnen maar ook voor exclusieve wijndomeinen. Champagne degustaties en proefavonden met sterke dranken zijn eveneens mogelijk.

Iedere degustatie start met een aperitief als verwelkoming en een rondleiding door onze historische kelders. Nadien volgt de degustatie die in overleg met u werd besproken, al dan niet met een kaasbuffet of hapjes.

Praktisch

  • Proefsessies zijn mogelijk voor groepen tot maximum 50 personen.
  • Het budget per persoon wordt vooraf besproken en gerespecteerd.
  • In het budget is een professioneel sommelier inbegrepen.
  • Infrastructuur, glazen, brood en water worden door onze diensten verzorgd.
  • Een kaasbordje of andere hapjes worden supplementair verrekend.
  • Het definitief aantal deelnemers wordt 48 u vooraf vastgelegd.